Politică

Primar despre ordonanța austerității: Acest moment era necesar.

Nu toți primarii gorjeni sunt împotriva ordonanței de urgență a austerității. „Sunt momente în viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi când trebuie să strângi cureaua”, este de părere unul dintre primarii longevivi ai județului Gorj, Ion Ciocea.

Acesta a declarat că este de acord cu motivele pentru care s-a dat ordonanța de urgență, chiar dacă asta aduce o perioadă critică pentru UAT-uri. 

Primarul comunei Bustuchin a declarat că a purtat discuții cu persoane din actul guvernamental care i-au confirmat că unul dintre motivele pentru care s-a dat această ordonanță este acela de a nu pierde proiectele pe bani europeni.

Om cu experiență în administrarea banului public, Ion Ciocea, nu a ratat ocazia de a sublinia că de vină pentru situația în care a ajuns țara au fost oamenii slab pregătiți cărora alegătorii le-au dat votul de încredere. 

„Această măsură nu este luată întâmplător, nu este luată că-i place domnului Ciolacu sau guvernanților. Sunt momente în viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi când trebuie să strângi cureaua. Atunci când ești un ordonator de credit, când ești un om care decizi, care dai o lege, întotdeauna trebuie să gândești și să-ți coordonezi bugetul. Și de vrem și de nu vrem, acest moment este necesar pentru că dacă ajungem într-o situație în care să nu mai putem să facem plăți, să nu mai avem bani, atunci este dezastruos pentru țară”, a declarat primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea.

 

Vizualizări: 750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: