Politică

ROIU, PităROIU! El este omul susținut de PNL Gorj pentru un post în Directoratul CEO!

Cel mai ”cinstit” politician din județul Gorj încearcă să-și impună încă un director la Complexul Energetic Oltenia. Ion de la Murgești îl susține, comform surselor noastre, pe un fost membru al directoratului pe care Laurențiu Ciurel, într-un moment de sinceritate, îl descria cel mai bine.

Cităm din managerul care nu prea a scos profit la CE Oltenia: „A plecat pentru că aveam o foaie în față, i-am arătat-o și și-a scris demisia. (…) Domnul Pităroiu are un talent, dacă îl lași într-o camera cu un seif plin, legat de mâini și de picioare, dimineața îl găsești tot legat, dar seiful gol. Sunt puțini oameni capabili să se descurce în orice situație. Să-l duci pe Pităroiu la club e ca și cum ai lăsa lupul să păzească oile”.

Deci, oameni buni, oameni care munciți prin nămol în această perioadă, el ar putea să stea pe la birou și să încaseze bani mulți, mulți rău, taman pe spinarea voastră. E doar o părere personală ceea ce urmează să scriu aici: Bre, voi îi mai suportați pe toți ăștia care se încarcă pe spinarea voastră, îi mai suportați pe aștia care stau cu fundul în scaune calde și practică curlingul, zi de zi? Oameni buni, vă gândiți câți colegi și-au găsit sfârșitul prin nămol? Dacă da, arătați lucrul ăsta. Arătați că existați! 

P. S.: Să vă mai zic o povestioară

Pe zi am aflat de un intrus care își dorește locul liber din Directoratul CEO. Apoi, am început să dau telefoane să verific informația. Am vorbit cu cel mai hărțuit jurnalist prin instanțele de judecată. Să nu vă gândiți la cel care se dă justițiar celebru până la încasare și care surprinde poze publicate pe paginile de socializare. (Adică, Daju, care muscă cașu') În niciun caz, aici chiar discutăm doar cu jurnaliști serioși. 

În fine, m-a sunat jurnalistul cu pricina cam după o oră și mi-a confirmat informația. Se pare că Universul lucrează. Printre altele, îmi zice și o poveste cu băiatul ăsta. Cică pe vechi, a picat un dosar albastru dintr-un seif, pe care l-a deschis secretara trimisă de el. Doamne, te rog, să-i faci pe GRAURI să vorbească, sau măcar să ciripească! 

 

Vizualizări: 2,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: