Politică

Deputat: Noi nu suntem domnul Iordache să punem oameni în Directorat și să uităm să ne asumăm

Ciudata selecție de la vârful Complexului Oltenia, așa cum a fost catalogată de multe voci în spațiul public, stârnește încă nedumeriri mai ales că nimeni din companie ori de la firma care se ocupă de recrutare nu a comunicat nimic despre această selecție. Deputatul Claudiu Manta a declarat că i se pare „cel puțin dubios” ce s-a întâmplat.

„Cei de la companie au o problemă de comunicare. Nu e normal să aflăm lucrurile acestea, noi politicienii, presa, pe surse. Mi se pare normal să fi existat o comunicare, să nu mai bâjbâim cine a intrat în etapa a doua. Dacă se confirmă că au fost selectate doar trei persoane din 30 și ceva și mie mi se pare cel puțin dubios. Găsim o serie de oameni care au mai fost prin Directorat, oameni din companie, directori, foști secretari de stat, persoane care au competența și capacitatea de a conduce această companie”, a spus deputatul Claudiu Manta.

Manta a mai punctat că nu are vreo pârghie să intervină în acest proces de selecție. „Dacă au fost selectate doar trei sunt semne mari de întrebare referitor la acest proces de selecție. E o chestiune care privește strict compania. Nu avem nicio capacitate de a interveni în procesul de selecție pentru că nu suntem domnul Iordache să punem oameni în Directorat și să uităm să ne asumăm. Firma respectivă și compania trebuie să vină cu o serie de clarificări referitoare la această selecție. Să ni se spună de ce i-au selectat pe cei trei și de ce au fost respinși ceilalți, care au picat prima probă”, a mai declarat deputatul Claudiu Manta.

Vizualizări: 2,500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: