Politică

De ce pleacă primarii din PNL

Primarul de la Novaci, Dumitru Leuștean, va candida din partea PSD la alegerile locale. Deputatul Claudiu Manta spune că nu e cale de întors pentru că edilul vrea să plece din PNL pentru că nu poate colabora cu senatorul Iordache care a confundat partidul cu propriul SRL unde taie și spânzură pentru propriul țel.

Și nu e singurul primar care pleacă de la PNL către PSD. Nemulțumirea celor care fac acest pas e aceeași: nu mai suportă să fie conduși de Iordache.

„Nu se poate colabora cu domnul Iordache. El consideră că dizolvă organizații, privește partidul ca pe firma lui, să fie sănătos! Eu vă spun ce au spus primarii care au venit la noi și nu au fost puțini. Au fost două motive principale: modul cum e condusă organizația PNL și faptul că i-am ajutat indiferent de culoarea politică”, a declarat deputatul Claudiu Manta, într-o emisiune la Radio Infinit.

Dumitru Modrea de la Turcinești, Vili Pasăre din Drăgotești și Dan Coiculescu din Arcani sunt alți trei edili care au anunțat că fac pasul către PSD.

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: