Politică

De ce nu vrea Filip să candideze la Târgu Jiu

Într-un sondaj făcut pe Facebook și neasumat de cineva, feisbuciștii erau întrebați unde își doresc să-l vadă pe Robert Filip candidând la alegerile locale: la Rovinari sau la Târgu Jiu. Cei care au răspuns au înclinat balanța spre Rovinari și aceasta pare să fie și dorința primarului Robert Filip.

Într-un interviu la Radio Infinit despre posibilitatea de a candida la Târgu Jiu, Robert Filip a dat de înțeles că nu țintește o astfel de funcție, deoarece, ca primar la Târgu Jiu presupune să-ți neglijezi familia, liniștea și timpul liber. „E o muncă de nebuni acolo”, spune Filip. În plus, acesta a declarat că își dorește să termine ceea ce a început la Rovinari. 

 Filip a mai declarat că nu are temeri de competiții electorale, dar nici nu-l caracterizează oportunismul. "Nu alerg după o funcție și un buget mai mare la o primărie mai mare. Acolo e o muncă de nebuni. E o muncă foarte asiduă. Ar însemna să nu mai am liniște, casă, familie, weekenduri libere. Nu alerg după treaba asta. Am avut discuții cu toți oamenii politici importanți din Gorj. Munca pe care o fac la Rovinari trebuie să o termin”, a declarat primarul Robert Filip.

Robert Filip a mai susținut că este și prematur, chiar lipsit de fundament o astfel de discuție. „Este foarte devreme pentru o decizie importantă și care nu poate fi luată fără fundament. Nu înțeleg zâzania asta în jurul Târgu Jiului. Toată lumea se bate, își dorește cu înverșunare, se fac discuții, contre. E o cursă nebună pentru o responsabilitate foarte mare”, a mai declarat Filip la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: