Politică

Autodenunțul lui Iordache

Slobod la gură, senatorul Ion Iordache recunoaște la un post local de radio că a susținut oameni la vârful Complexului Energetic Oltenia. Nu acum, spune el. În trecut. Nu se știe cât de adânc în trecut, dar adaugă că a fost dezamăgit.

Cât privește actuala conducere, nu e chip să și-o asume PNL deși mai toți șmecherii din conducere au afinități spre partidul condus de senatorul Iordache. Ba, chiar Iordache declara în urmă cu ceva timp, când ministru era Virgil Popescu, că: "...norocul Complexului Energetic Oltenia vine din faptul că e păstorit de PNL. Dacă era PSD-ul se alegea praful." Adevărul este că ne-am norocit cu Virgil Popescu, dar cu "Ne" în față. Adică, ne-am nenorocit! 

Întrebat dacă va susține pe cineva dintre candidații pentru un post în Directorat, Iordache neagă. Ar fi și culmea, nu, mai ales acum când CEO e cu un picior în groapă. Dar știe toată lumea că Iordache vorbește ...marmota învelește ciocolata în staniol și mai face o combinație profitabilă pentru oportuniștii care încă văd un munte de bani în colosul energetic din Gorj.

Și iată cum s-a dat de gol Iordache, cu gura lui, la Radio Infinit. În trecut, zice el, a mers cu recomandări și alte cele, dar acum, gata, s-a lecuit. „Noi, de la PNL, nu vrem să ne asumăm și nu e cazul să avem vreo discuție pe această temă mai ales acum când în companie sunt tot felul de temeri. Ar trebui să fie cei mai buni profesioniști, în niciun caz pe criterii politice. Eu nu voi avea nicio intervenție, nicio discuție pe nimic, să ne fie clar de la început. Am făcut cândva greșeala să recomand sau să spun că anumiți oameni sunt buni și s-a dovedit că nu a fost tocmai așa”, a mai declarat Iordache.

Însă cine l-o crede?... Pentru că, da, normal așa ar fi. Politicul să stea deoparte, să lase oameni care se pricep să salveze compania asta câte zile o mai avea. Dar ce mai e normal la noi? 

Ca o paranteză, zilele trecute, Ion Iordache susținea că abia se abține să nu iasă în stradă cu transportatorii și să protesteze. Dacă tot a ratat momentul, zic să se revanșeze ieșind în stradă cu minerii pentru a salva CEO. Arată că poți, Ioane, arată că nu te interesează că PNL are Ministerul Energiei de 6 ani. Curaj...cioc, cioc....sau ți-e teamă că-ți iei vreuna în Cioc?! 

Vizualizări: 3,660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: