Politică

Iordache a scăpat porumbelul! Recunoaște că se “implică” la USR și le promite ajutor pe viitor!

Lui Ion Iordache nu-i ajunge un singur partid în politică iar acest lucru îl demonstrează chiar acțiunile sale. După ce zilele trecute un posibil candidat al AUR la Primăria Târgu Jiu a fost îndrumat de social democratul, Adrian Rovența, să meargă să ia lumină de la Ion Iordache dacă vrea să intre în competiția electorală, acum, chiar senatorul recunoaște că se implică și în alte organizații județene. Invitat la Radio Infinit, Ion a declarat că o să le întindă în continuare o mână de ajutor celor de la USR, senatorul de la Murgești încercând să-i adoarmă pe useriști, ca și cum relația dintre el și Radu Miruță este una veche și destul de strânsă. 

„Cei de la USR se zbat și ei acolo ca să iasă la suprafață să nu se ducă în jos în sondaje și eu le voi întinde în continuare o mână pentru că, măcar sunt oameni mai tineri și nu sunt din zona de administrație. Cred că putem să facem la un moment dat să lucrăm”, a spus Ion Iordache la Radio Infinit.

P.S. În cazul în care mâna de ajutor a lui Ion Iordache nu o să le mai fie de folos celor de la USR, reconcilierea ar urma să fie făcută chiar de Mircea Radu la emisiunea ”Din Dragoste”. Glumesc, Ioane ... să nu te superi, dar de la atâtea mâini întinse și la cât stai să șoptești altora, mi-e teamă că uiți tema ta și termini anul cu 4. Pe locul 4 vreau să spun. 

 

Vizualizări: 2,315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: