Politică

Fost parlamentar: Iulian Popescu nu poate juca cu ”Messi”!

Văzut drept un posibil candidat pentru Primăria Târgu Jiu din partea liberalilor, Iulian Popescu nu este cotat de către analiștii politici cu șanse în această competiție. Chiar dacă în ultima perioadă a încercat să iasă în evidență cu dezbateri populiste sau prin controale cu iz de șantaj politic dispuse din partea instituției pe care o conduce, Popescu nu este cotat ca un politician bun. Pantelimon Manta, fost deputat de Gorj, crede că prefectul nu știe și nici nu poate să joace un meci cu Marcel Romanescu, pe ultimul numindu-l Messi.

„Liberalii nu au în momentul de față un om. Au aruncat pe piață niște numere și după aceea le țin pe loc și e tăcere totală. Iulian Popescu pare un tip cumsecade, dar nu este suficient pentru a fi un om politic bun. Nu știe și nu poate juca cu ”Messi”, a declarat fostul parlamentar de Gorj, Pantelimon Manta.

Relația dintre Marcel Romanescu și Iulian Popescu s-a deteriorat încă din timpul pandemiei când primarul municipiului Târgu Jiu a criticat dur unele măsuri luate de guvernarea PNL. Pe atunci, Iulian Popescu umbla la braț cu Dan Vâlceanu și Florin Câțu. Anii au trecut, polii de putere s-au mai schimbat, iar Iulian Popescu nu a putut demonstra mare lucru. Doar că se agață de mai multe brațe, atât cât să-i fie lui bine! 

Iulian Popescu, Mihai Prunariu și Victor Banța sunt numele cele mai vehiculate pentru o candidatură din partea Partidului Național Liberal Gorj pentru Primăria Târgu Jiu.

 

 

Vizualizări: 2,356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: