Social

Datornicii la plata taxelor și impozitelor scapă de penalități. Vezi unde!

Locuitorii comunei Drăguțești au șansa să își achite taxele și impozitele fără a suporta penalități pentru întârziere. Hotărârea a fost luată în cea mai recentă ședință de Consiliu Local. 11 consilieri au votat „Pentru” și doar unul „Împotrivă”.

Decizia de scutire de la plata majorărilor de întârziere și a penalităților aferente se va face cu un singur scop: sprijinirea și încurajarea populației să își achite taxele și impozitele. 

„Venim în sprijinul locuitorilor comunei Drăguțești cu această hotărâre de Consiliu Local. Până la urmă, scopul nostru principal este să-i ajutăm pe oameni să își poată achita datoriile către stat. Cei care încă înregistrează datorii sunt oameni care se descurcă greu, nu vorbim despre niște rău-platnici. Tocmai de aceea trebuie să le fim alături. Eu îi cunosc pe mulți dintre ei, ne întâlnim pe stradă și îmi spun că abia își achită ratele pe la bănci, sunt oameni modești cărora trebuie să le întindem o mână de ajutor”, a declar Ion Dumitru Popescu, primarul localității Drăguțești. 

În cazul multor primării din județul Gorj funcționarea lor depinde de gradul de recuperare a taxelor și impozitelor de la cetățeni. Tocmai de aceea se adoptă măsuri care să stimuleze populația să scape de datoriile la stat. 

 

Vizualizări: 1,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: