Social

I-a luat banii din bancomat

Un gorjean care a încercat să facă o tranzacție bancară a rămas fără 800 de dolari. Acesta a povestit pe pagina de socializare ce s-a întâmplat.

“Doamna care a fost la coada si care a luat banii (cei 800$) din bancomatul BT, sucursala zona Abator, in jurul orei 10:00, fiind tranzactie respinsa, sa ma contacteze. A fost depusa plangere la politie si directia de securitate a BT. Ati fost inregistrata de camerele de supraveghere, este furt si se pedepseste conform legilor in vigoare”, a scris gorjeanul pe facebook.

Mai mulți gorjeni au comentat incidentul. “De bani, sigur nu se poate bucura, dar se va bucura de un dosar penal și nici nu trebuie iertată. Este totuși o sumă destul de consistentă. Nu e ca și cum, ar fi găsit 2 lei pe strada”, a scris o gorjeancă. “Potrivit art. 243 CP, "(1) Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”, a fost o altă reacție.

Să sperăm că banii vor ajunge acolo unde trebuie și că nu va fi nevoie de intervenția autorităților.

Vizualizări: 2,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: