Eveniment

Accident azi-noapte pe DN7

Un accident grav a avut loc sâmbătă noaptea, pe drumul național DN 7, în localitatea Simeria. Un bărbat a fost rănit grav după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un autoturism aflat în depășire.

Potrivit IPJ Hunedoara, în data de 9 iulie 2022, în jurul orei 23:15, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 7, pe raza orașului Simeria.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din orașul Mioveni, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Deva-Simeria, a efectuat depășirea unui alt autoturism și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula din sens opus și era condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Deva.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 47 de ani, iar autoturismul condus de acesta a fost proiectat într-un alt autoturism, care era parcat pe un drum secundar, în afara părții carosabile.

Traficul a fost restricționat pe ambele sensuri, pe durata intervenției, fiind reluat în jurul orei 02.00.

 

Vizualizări: 2,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: