Eveniment

Adolescent electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren

Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost grav rănit sâmbătă seară, 9 iulie. El are arsuri de gradele trei şi patru pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului după ce s-a electrocutat în zona unor linii de cale ferată, într-un cartier de la periferia Ploieştiului.

Un adolescent în vârstă de 14 ani s-a electrocutat, suferind suferind arsuri de gradele trei şi patru pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului, în timp ce se afla în zona unor linii de cale ferată în apropierea străzii Ghighiului, situată la marginea municipiului Ploieşti.

Pentru primul ajutor a intervenit o ambulanţă de terapie intensivă mobilă a SMURD. Ajuns la locul evenimentului, echipajul medical a constatat că tânărul are arsuri profunde pe faţă, torace, membre superioare şi inferioare.

El a fost dus la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.

Până la ora transmiterii acestei ştiri nu a fost stabilită cu certitudine împrejurarea în care băiatul s-a electrocutat.

Primele date arată că el se afla cu alţi copii într-o zonă în care se spală vagoane, iar în acea zonă erau garate mai multe vagoane, dra nu se ştie cum a ajuns să intre în contact cu curentul electric.

„La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi au fost sesizați despre faptul că un tânăr în vârstă de 14 ani, din municipiul Ploiești s-ar fi electrocutat în apropierea unei căi ferate.

În baza celor sesizate, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului constatând faptul că minorul s-ar fi electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren, în zona stației Ghigiu.

Întrucât minorul a suferit vătămări corporale, acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Prahova.

Vizualizări: 1,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: