Actualitate

Ultimele zile de serviciu pentru 1.800 de angajați ai CEO

Circa 1.800 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia mai au contract până la finalul acestei luni și nimeni nu le spune dacă își vor continua sau nu activitatea.

Aburiți cu promisiuni de liderii sindicali și politicieni, aceștia nici nu reacționează în spațiul public, așa cum o fac cei care așteaptă pensionarea, de exemplu.

Este vorba de salariați angajați în ultimii doi ani, cu contracte prelungite din șase în șase luni. Liderii sindicali le-au promis că vor face tot posibilul pentru a-i trece pe perioadă nedeterminată, ceea ce nu s-a întâmplat.

Mulți sunt copiii foștilor salariați, care s-au pensionat. Din păcate, acum, când își învățase fiecare rolul la locul de muncă, societatea nu îi mai poate plăti, pentru că i se impune încadrarea în fondul de salarii de anul trecut.

Politicienii promit modificarea ordonanței austerității, dar până acum nu au făcut-o. Mai sunt puține zile pentru a rezolva problema, care nu este doar a celor 1.800 de oameni. CE Oltenia abia funcționează acum, dacă mai și pleacă atâția oameni, este greu de spus ce se va întâmpla.

 

Vizualizări: 6,058

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: