Eveniment

De ce au fost percheziții acasă la Morega. “Au pozat gresia, faianţa, lustra, perdeaua”

Primarul din Motru, Cosmin Morega, a confirmat faptul că au fost percheziții la locuințele lui din Motru și Padeș. Primarul este acuzat de delapidare, după ce ar fi folosit salariați ai Direcției Publice Motru pentru a realiza lucrări la el acasă.

“Percheziţia viza doar documente ce au legătură cu Direcţia Publică Motru, dar a fost pozat fiecare centimetru pătrat din casă: gresia, faianţa, lustra, perdeaua de la ambele locaţii”, a spus Morega.

Polițiștii au ridicat de la locuința din Motru două facturi și o hotărâre AGA a Direcției Publice Motru, în copie, de pe vremea când Morega era director.

Oficial, acuzația este de delapidare. ”La data de 7 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice,au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Motru și comuna Padeș, pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare. Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”, a comunicat IPJ Gorj.

 

Vizualizări: 2,023

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: