Eveniment

Lăsat fără portofel într-o stație peco din Târgu Jiu

Un bărbat de 48 de ani din municipiul Târgu Jiu a fost reținut joi, pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Acesta, în urmă cu o lună, ar fi sustras portofelul unui timișorean de 30 de ani, în timp ce se afla într-o stație peco de pe raza municipiului Târgu Jiu, după care a efectuat mai multe tranzacții financiare neautorizate folosind cardurile găsite în portofel.

Păgubitul le-a spus polițiștilor că în portofel avea suma de 800 euro și 1800 lei, documente personale, precum și trei carduri bancare.

”La data de 7 iulie a.c., polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pe bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic”, conform IPJ Gorj. 

Autorul faptelor a fost prezentat vineri Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, față de acesta luându-se măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Vizualizări: 2,609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: