Social

CSM Târgu Jiu se impune la Galați după un meci de neuitat 

CSM Târgu Jiu a învins vineri, 8 decembrie, în deplasare, scor 89-73, pe CSM Galați. Gazdele au avut avantaj de 20 de puncte în prima repriză, dar baieții noștrii au revenit, aproape miraculos, în repriza secundă și au întors rezultatul. Meciul a contat pentru etapa a 12-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Omul meciului a fost Ethan Wright. Americanul a reușit 35 de puncte! 

CSM Târgu Jiu a obținut cel de-al 4-lea succes stagional. Gruparea din Târgu Jiu s-a dovedit mai bună, deși prima repriză afost controlată de gruparea gălățeană, care a avut 20 de puncte avans, tabela arătând 52-32 pe finalul primei părți. A doua parte a meciului a aparținut în totalitate CSM Târgu Jiu. În sfertul trei, baschetbaliștii lui Kresimir Basic au anulat avantajul pe care moldovenii l-au avut la pauză, iar în ultimul act a fost rândul nostru să ajungem la peste 20 de puncte, când tabela arăta 67-89! 

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Felicitări jucătorilor pentru că au crezut în ei, au crezut că totul este posibil dacă lupti și acesta trebuie să fie motorul pentru fiecare meci: luptăm până la capăt indiferent de rezultat. Sperăm ca am adus o bucurie iubitorilor de baschet din Targu Jiu, iar sămbăta viitoare să umplem sala căt mai mult cu putință pentru că jucătorii merită acest lucru”.

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 18p, Alexandru Berca, Noam Weinberg, Octavian Popa Calotă 5p, Ethan Wright 35p, Camil Berculescu 3p, Cameron Oluytan, Jalen Dupree 15p, Adrian Vaida, Arsenije Vuckovic 13p, Flavius Toropu. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

 

Vizualizări: 664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: