Social

Dorim victoria pentru o calificare în Top 10

Baschetbaliștii antrenați de Kresimir Basic s-au deplasat la Galați, unde astăzi vor juca împotriva celor de la CSM Galați. Partida contează pentru etapa a 12-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 și se va desfășura în Sala Dunărea, de la ora 18.30. Meciul poate fi urmărit pe canalul de youtube FRBTV. 

Partida de la Galați este una foarte importantă pentru gruparea gorjeană, iar o victorie la Galați ar propulsa echipa în lupta pentru un loc în Top 10 în acest sezon. Staff-ul și jucătorii au încredere că se poate obține maximum din deplasarea de la Galați. 
Noam Weinberg, CSM Târgu Jiu: “Mergem acolo încrezători, dar suntem destul de umili. Ştim că urmează o partidă importantă pentru noi care ne-ar putea menține șansele de calificare în TOP 10. Întâlnim o echipă foarte bună. Va fi destul de dificil să intrăm în play-off, dar, chiar dacă rămânerea în prima ligă este obiectivul, noi jucătorii avem foarte mare încredere în ceea ce poate realiza acest grup. Niciun meci în această ligă nu este ușor, în special împotriva ecihipelor care joacă acasă. De asemenea, noi, în deplasare, nu ne-am găsit un ritm constant, dar mergem acolo cu credința că putem câștiga acest meci. Scopul nostru este să începem în forță și să fim constanți pe parcursul celor 40 de minute”.

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: