Social

FCU Craiova a făcut istorie cu FCSB și s-a calificat în sferturi!

FCU Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la FCSB și s-a calificat astfel în ”sferturile” competiției, acolo unde o va întâlni pe FC Voluntari. 

Prima șansă mare de gol i-a aparținut formației oltene, în minutul 18, după o centrare bună a lui Baeten și o deviere a lui Chițu. Oltenii au mai semnat o ocazie uriașă în minutul 26, când Bauza a șutat din careu, însă portarul roș-albaștrilor a respins încă o dată în bară. FCU Craiova a deschis scorul în minutul 40, prin Bauza, care a profitat de o pasă superbă a lui Chițu, și l-a învins pe Vlad. Pe finalul primei reprize, oltenii au punctat din nou, prin Van Durmen.

Roș-albaștrii au făcut patru schimbări la pauză în încercarea de a obține măcar un punct din meciul cu FCU Craiova, însă fără succes. Chiar dacă au avut câteva ocazii foarte periculoase la poarta lui Gurău, elevii lui Elias Charalambous nu au reușit să marcheze, iar partida s-a încheiat cu victoria celor de la FCU Craiova.

Giovanni Costantino, antrenor FCU Craiova: „Este o victorie istorică pentru clubul nostru. După meciul cu U Cluj, jucătorii au înțeles că trebuie să dea mai mult. A fost singurul meci în care nu am jucat bine, cel cu U Cluj. Azi am jucat bine. Noi suntem o echipă. E important să avem mentalitatea de a fi o echipă, de a juca colectiv. Meciul cu Botoșani este important în acest moment pentru noi”. 

Elias Charalambous, antrenor FCSB: „N-am reușit să ne calificăm. Al doilea gol l-am primit foarte ușor. În a doua repriză am avut câteva ocazii, nu am jucat foarte bine. Cât de curând posibil trebuie să schimbăm situația. Nu e momentul să vorbim dacă a fost sau nu ultima șansă pentru anumiți jucători. Vom vedea în perioada de transferuri ce jucători vor pleca. Pentru mine, oricine poate fi titular, toți jucătorii sunt importanți. S-a terminat cu Cupa României, acum trebuie să ne intereseze meciul cu CFR Cluj. Sunt îngrijorat că am încasat patru goluri, dar nu vreau să spun multe lucruri. E momentul să arătăm pe teren, este un derby. Știu că nu mai suntem ca la începutul sezonului, dar trebuie să ne concentrăm pentru ceea ce urmează”. 

 

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: