Anchetă

Criminalul de la Turburea, arestat preventiv. Filmul evenimentului!

Bărbatul de 54 de ani din comuna gorjeană Turburea, care sâmbătă și-a ucis soția în bătaie, a fost arestat preventiv, la propunerea procurorilor gorjeni, acesta fiind cercetat acum pentru omor. 

Anchetatorii susțin că acesta, mânat de gelozie și după ce consumase alcool, și-a luat soția la bătaie, după care a anunțat autoritățile despre fapta sa, prin apel la numărul unic de urgență 112. 

”Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că inculpatul B.G., în seara zilei de 26.03.2022, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri legate de sentimente de gelozie şi răzbunare, în timp ce se aflau în locuinţa lor din com. Turburea, jud. Gorj, a exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale, în vârstă de 49 de ani, aplicându-i acesteia mai multe lovituri cu o intensitate deosebită, producându-i leziuni care au condus la decesul acesteia”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

Polițiștii au găsit-o pe femeie în stare gravă, iar soțul agresiv prezenta urme de sânge în zona gurii şi la ambele palme. O ambulanţa a ajuns la fața locului, iar medicii au efectuat manevre de resuscitare, însă nu au mai putut-o salva pe femeie. 

Ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Detaliile anchetei sunt șocante. ”Din concluziile medico-legale întocmite de Serviciul de Medicină legală Gorj rezultă că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei interne, consecinţa unui politraumatism cu ruptură hepatică şi dislocare hepatică.Victima prezintă foarte multe leziuni traumatice, descrise de medicul legist, la nivelul feţei şi corpului, care s-au putut produce prin lovire cu şi de corp dur, muşcare şi posibil comprimare între două planuri dure”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj a dispus arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 de zile.

Vizualizări: 4,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: