Politică

Cosmin Popescu, replică acidă pentru Vîlceanu

“O lipsă totală de bun simț, un politicianism ieftin, o aroganță si o grosolănie nemăsurată”, așa califică președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, discursul ținut luni în parlament de deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Camera Deputaților a dezbătut luni moțiunea simplă pe sănătate, depusă de PSD. În acest context, Vîlceanu a luat cuvântul și a spus că se moare cu zile în spitalul din Târgu Jiu. “În județul meu, Gorj, e un spital județean. Știți ce se întâmplă în județul meu? Plecăm toți la București, la Timișoara, la Oradea. Știți de ce? Pentru că murim în acel spital județean. Veniți să vă tratați la Târgu-Jiu, vă așteptăm cu brațele deschise”, a spus deputatul PNL.

Președintele Consiliului Județean Gorj s-a simțit atacat. Într-o postare făcută pe pagina personală de Facebook, Cosmin Popescu spune că Spitalul Județean din Târgu-Jiu, din punct de vedere administrativ, se află sub coordonarea Consiliului Județean însă, din punct de vedere medical și metodologic, se află sub coordonarea Ministerului Sănătății, minister condus în ultimii doi ani de către PNL și USR. 

“Într-o halucinantă declarație susținută în Parlamentul României, Dan Vîlceanu mă învestește, pur și simplu, cu funcția de ministru al Sănătății în județul Gorj, dovedind nu doar o exaltare cel puțin nefirească din punct de vedere medical, ci și faptul că nu cunoaște nici legea și nici realitățile din județul nostru”, a acuzat Cosmin Popescu.

Șeful CJ îl acuză pe Dan Vîlceanu pentru atitudinea avută față de personalul medical al unității spitalicești din Târgu-Jiu. Acesta spune că este o mare nedreptate pentru toți cei care au muncit în ultimul an în lupta anti-COVID, iar atitudinea parlamentarului denotă “o lipsă totală de bun simț, un politicianism ieftin, o arogantă si o grosolănie nemăsurată.”

Mai mult, Popescu îl acuză pe Vîlceanu de mârlănie. “Îmi este greu să îmi imaginez amărăciunea pe care a simțit-o personalul medical, toți cei care de mai bine de un an de zile sunt în avangarda luptei anti-Covid, auzind un parlamentar gorjean cum își face de ocară județul și concetățenii. Pentru această mârlănie și mare nedreptate pe care deputatul Vîlceanu le-a făcut-o tuturor celor care lucrează în Spitalul Județean din Târgu-Jiu, îmi cer eu scuze, asigurându-i totodată de întreaga noastră considerație pentru tot efortul depus pentru a salva vieți”, a transmis președintele CJ Gorj.

Vizualizări: 1,624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: