Social

Concurs reluat la o școală din Gorj

Școala Gimnazială "Grigore Geamănu" din Turcinești anunță că organizează din nou concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor cu jumătate de normă.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs sunt aceleași ca și la concursul anterior: studii generale, abilități de comunicare și relaționare, vechime în muncă de minim 5 ani și un curs de calificare pentru îngrijitor curățenie/clădiri, noutatea impusă de această dată la înscriere fiind domiciliul stabil în localitate.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 10 februarie 2023, proba scrisă va fi susținută pe data de 16 februarie iar proba de interviu  este programată pe data de 27 februarie.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Școala Gimnazială Grigore Geamănu Turcinești, comuna Turcinești, sat Turcinești, nr. 349, județul Gorj, telefon mobil: 0766/270.994, 0721/283.708, e-mail: [email protected].

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: