Social

Concurs la Direcția Silvică Gorj 

Direcția Silvică Gorj a scos la concurs două posturi, în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată. Este vorba de un post de tafist la formația de exploatare a lemnului din structura Ocolului Silvic Novaci și un altul de muncitor necalificat la formația de exploatare a lemnului din structura Ocolului Silvic Hurezani.

La concurs poate participa personalul angajat deja în cadrul Regiei Naționale a Pădurilor sau o subunitate a acesteia, care are o vechime în muncă de cel puțin 6 luni. 

Persoanele interesate pot să se înscrie la concurs până în data de 20 martie, ora 16.30, la secretariatul Direcției Silvice Gorj. Candidații la postul de tafist trebuie să aibă calificarea necesară, iar pentru postul de muncitor necalificat pot aplica absolvenții de școală generală.

Concursul se va desfășura la sediul instituției din Târgu Jiu, în 22 martie. Acesta va consta într-un test grilă și un interviu. Pentru a fi declarați admiși la concurs, candidații trebuie să obțină cel puțin nota 5 la fiecare probă. 

 

Vizualizări: 2,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: