antiVirale

Concert extraordinar Olguța Berbec,  pe stadionul din Târgu Jiu

Artista de muzică populară Olguța Berbec va susține un concert extraordinar în municipiul Târgu Jiu pe data de 22 iunie, având ca invitați mari artiști dar și orchestre folclorice. 

Pe afișul spectacolului, care va avea loc pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, se mai află și alți soliști de muzică populară precum Nicolae Furdui Iancu, Vlăduța Lupău sau Ionuț Dolănescu și alți mari artiști care au legătură cu viața și munca solistei Olguța Berbec. 

„Artiști mari ai țării, oameni de care m-a legat viața sau cântecul. Am ales cu inima și rațiunea artiștii de pe afiș. Am ales ca și cum aș sta eu în public.  M-am gândit ce aș vrea să văd dacă aș avea 20 de ani, sau 40, sau 80. Am ținut cont de cei mai titrați, de cei mai valoroși, de cei care m-au ajutat, m-am gândit si la cei care promit mult. De fapt m-am gândit la Olguța in toate etapele in care a fost si sper că va fi. 

Aveți încredere și veniți la cel mai frumos spectacol al meu, în 22 Iunie, pe Stadionul Municipal Târgu Jiu”, a scris solista Olguța Berbec în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Concertul are loc pe data de 22 iunie, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:30, iar intrarea va fi liberă. 

Artista a mai anunțat că s-a bucurat de susținerea Primăriei Municipiului Târgu Jiu, Consiliului Județean Gorj și Ansamblului Artistic Doina Gorjului, în realizarea acestui spectacol.

Vizualizări: 1,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: