Actualitate

Comuna de lângă Târgu Jiu unde abia mai găsești teren de vânzare

S-au mutat de la oraș la țară. Sute de autorizații de construire au fost eliberate în localitatea Dănești numai anul trecut. Primarul spune că a crescut valoare terenurilor și, la stradă, aproape că nu se mai găsesc parcele.

După pandemie, valul celor care au vânat un teren unde să-și ridice o casă a crescut tot mai mult. Așa se face că și terenurile s-au scumpit și, la doi pași de Târgu Jiu, abia se mai găsesc.

În Dănești, de exemplu, edilul spune că nu se mai prea găsesc terenuri de vânzare. Și doar anul trecut, primăria a eliberat sute de autorizații de construire. „Valoarea terenurilor e foarte mare. Terenurile intravilane se vând la prețuri foarte mari. La stradă, nu mai prea sunt terenuri vandabile. Au început oamenii să parceleze, să facă drumuri, să facă alei, să poată construi. Sunt de ordinul sutelor autorizații de construire eliberate într-un an. Se dezvoltă foarte mult. Trebuie să ne conformăm și noi cu utilitățile. Zonele în care s-au extins locuințele au început să beneficieze de utilități, curent, apă, prin Anghel Saligny vor avea și asfalt”, a declarat primarul Mădălin Paliță, la Radio Accent.

Vizualizări: 9,679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: