Actualitate

Cine va furniza noile autoturisme pentru CE Oltenia 

CE Oltenia a reușit să găsească un furnizor pentru noile autoturisme achiziționate prin programul de stimulare și înnoire a parcului auto național. Compania energetică a încheiat un contract cu Porsche Inter Auto România SRL, care comercializează mai multe mărci de mașini. 

Este vorba de achiziția a 8 autoturisme ce vor intra în parcul auto al CE Oltenia. Achiziția are ca scop, așa cum scrie în caietul de sarcini al acesteia, scoaterea din folosință a mașinilor vechi și înlocuirea lor cu unele performante și de generație nouă. 

Contractul de furnizare, încheiat în 10 octombrie, are o valoare de 764 mii lei, cam cât estimase administrația CE Oltenia că va cheltui pentru noile autoturisme. De menționat este faptul că la prima procedură de achiziție organizată de compania energetică pentru furnizarea acestora nu a fost depusă nicio ofertă, drept pentru care a fost anulată. 

Pentru fiecare autoturism nou, compania va beneficia de prima de casare, care va fi scăzută din prețul de comercializare. Termenul de livrare al noilor autoturisme este de 250 de zile de la înregistrarea contractului.

Vizualizări: 3,690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: