Actualitate

Schimbări în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia 

Le-au încetat mandatele și le-au reînnoit în aceeași ședință. Este vorba de mai mulți supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia. Nu i-a mai fost prelungit mandatul lui Mădălin Eftenoiu, în locul acestuia fiind numit un avocat, Constantin Adrian Marinescu.

Astfel, acționarii CE Oltenia nu au aprobat, în ședința din 17 octombrie, prelungirea cu 2 luni a duratei mandatelor în cazul a patru membri ai Consiliului de Supraveghere. Este vorba de Alexandru Marcoci, Mădălin Eftenoiu, Șerban Predescu și Mădălin Georgescu, ale căror mandate expiră joi, 20 octombrie. 

De altfel, Adunarea Generală a Acționarilor a aprobat revocarea lor, dar și a celorlalți supraveghetori ale căror mandate au expirat în 27 septembrie și pe care au decis să nu le mai prelungească, cele ale lui Nicolae Bobu și Gabriel Giorgi. 

Totodată, în cadrul aceleași ședințe, acționarii au ales șase membri provizorii pe locurile rămase vacante în cadrul Consiliului de Supraveghere. Mulți dintre cei revocați au fost păstrați, însă apare și un nume nou. 

Astfel, vor face parte din forul de conducere, pentru o perioadă de patru luni, Alexandru Marcoci, Șerban Predescu, Alexandru Zaharia, Adrian Dăianu, Mădălin Georgescu și Constantin Adrian Marinescu. Mandatele lor vor înceta în 20 februarie 2023, asta în situația în care selecția demarată de Ministerul Energiei în nu se va finaliza până atunci. 

Din Consiliul de Supraveghere face parte și Alexandru Gătejescu, al cărui mandat a fost prelungit luna trecută de acționari până în data de 27 noiembrie.

 

Vizualizări: 2,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: