Social

Modernizarea unei clădiri din Câlnic, scoasă la licitație

Căminul cultural din comuna gorjeană Câlnic va intra în reabilitare prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Investiția a fost scoasă la licitație și până pe data de 12 iulie se pot depune ofertele. Valoarea proiectului depășește 850.000 de lei.

Este vorba de Căminul Cultural din centrul comunei, care este funcțional, dar care nu a fost modernizat niciodată. Clădirea are o vechime de aproximativ 60 de ani și va intra într-un amplu proces de reabilitare, modernizare și dotare.

Autoritățile locale din comuna Câlnic susțin că se impunea această investiție la căminul cultural. ”Acesta este un nou proiect scos de noi la licitație, prin care ne dorim modernizarea și dotarea căminului cultural care se află chiar în centrul comunei, vis-a-vis de primărie. Am luat această decizie în contextul în care, pe viitor, noi avem un proiect mai amplu pentru amenajarea acestei zone de centru. O să lucrăm la rezistența căminului care are o vechime de peste 60 de ani, la arhitectură, la instalațiile electrice și termice, la grupurile sanitare, o să modernizăm și o să dotăm locația cu tot ce trebuie”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul din Câlnic.

Valoarea estimată pentru execuție este de 852.732,41 lei fără TVA, iar contractul presupune și achiziția de costume populare, mobilier și dotări de uz general, echipamente tehnice și IT.

Firmele interesate să obțină lucrarea pot depune oferte până la data de 12 iulie 2021.

Vizualizări: 995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: