Social

Cine se va ocupa de gestionarea maidanezilor din oraș 

Primăria Bumbești Jiu a încheiat un contract cu o asociație din județul Alba pentru prestarea serviciilor de gestionare a câinilor fără stăpân din oraș. În baza acestuia, administrația locală va plăti 139 mii lei.

Intenția autorităților locale a fost aceea de a încheia un contract de prestare a serviciilor de gestionare a câinilor fără stăpân din oraşul Bumbești Jiu cu un operator autorizat, până la data la care se va finaliza atribuirea contractului de concesiune privind delegarea serviciului, însă fără a depăși o perioadă de 12 luni. 

Astfel, de maidanezii de la Sadu se va ocupa Asociația Adăpostul Meu din Alba. ”Dacă în cursul unei luni calendaristice, în urma solicitării pentru efectuarea capturării achizitorul nu permite prestatorului efectuarea acțiunilor de capturare, sau la 2 acțiuni de capturare nu se capturează niciun câine fără stăpân, achizitorul va achita o taxă de mentenanță echivalentă cu costul a 2 capete de câini fără stăpân”, a fost precizarea reprezentanților adăpostului privat, cu ocazia achiziției făcute de administrația locală. 

Încheierea acestui contract de prestări servicii a fost aprobată de Consiliul Local Bumbești Jiu în ședința din data de 30 ianuarie. 

 

Vizualizări: 972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: