Social

Angajează administrator financiar la școală 

Se caută administrator financiar contabil pentru școala Gimnazială „Nicolae Tomovici Plopșoi” din comuna Plopșoru.

Școala Gimnazială „Nicolae Tomovici Plopșoi” din comuna Plopșoru  organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale, de execuţie, temporar vacante, de administrator financiar pentru Contabilitate.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt studii superioare de lungă durată în domeniul științelor economice și vechime minimă în domeniul studiilor de minimum 5 ani.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 16 februarie, proba scrisă fiind programată pe data de 24 februarie iar proba de interviu pe data de 28 februarie.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Școala Gimnazială „Nicolae Tomovici Plopșoi”, cu sediul în comuna Plopșoru, Str. Principală nr. 156, județul Gorj, telefon 0252/285.654, e-mail: [email protected].

Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: