Eveniment

Cinci tineri răniți de un șofer băut și drogat

Un bărbat din Oradea, băut şi aflat sub influenţa drogurilor, a fost surprins cu aparatul radar când circula cu 125 de kilometri la oră în municipiul Sibiu. În încercarea de a scăpa de poliţişti, bărbatul a fugit către o localitate învecinată, unde a lovit altă maşină, cinci peroane fiind rănite.

 

”Pe Şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au filmat şi înregistrat cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 125km/h în zona de limitare  a vitezei la maxim 50 km/h. Şoferul maşinii, având direcţia de deplasare spre Cristian, nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor rutieri, continuându-şi deplasarea, iar pe str. XIII intersecţie cu str. XII din Cristian a efectuat manevra de depăşire neregulamentara si a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, IPJ Sibiu.  
  
  
Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că maşina surprinsă de aparatul radar era condusă de un bărbat de 27 de ani din Oradea, iar maşina cu care a intrat în coliziune era condusă de tânăr de 19 ani din Cristian.  


 
”În urma testării cu aparatul etilometru, în cazul bărbatului de 27 de ani rezultatul a fost de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe Drugtest a fost pozitiv la 2 substanţe psihoactive. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor 2 conducători auto, precum şi a altor 3 pasageri din maşina condusă de tânărul din Cristian”, au mai precizat poliţiştii.  
La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea mai multor infracţiuni: vătămare corporala din culpă, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului şi conducere unui vehicul sub influenta unor substanţe psihoactive.  


La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că la locul accidentului salvatorii au acordat asistenţă medicală pentru 5 persoane de sex masculin, care erau conştiente.  


Victimele au vârste cuprinse între 14 şi 27 de ani. Toate cele 5 persoane au fost transportate la spital.  
 

Vizualizări: 1,841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: