Eveniment

Accident cu cinci răniți la Filiași

Cinci pasageri dintr-un microbuz au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN6, la ieşirea din oraşul Filiaşi către Craiova, şi în care au fost implicate trei autovehicule.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi care au ajuns la faţa locului au stabilit că o autoutilitară condusă de un bărbat de 48 de ani, din comuna Moşniţa Nouă, judeţul Timiş, pe DN 6, sens Filiaşi - Craiova, pe raza localităţii Răcarii de Jos, ar fi lovit din spate un autobuz oprit pe banda unu de circulaţie, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani din Craiova. Şi autoutilitara a fost lovită din spate de un microbuz condus de un bărbat de 43 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi.

"În urma evenimentului rutier, conducătorul microbuzului şi patru pasageri din microbuz, respectiv un tânăr de 23 de ani şi o tânără de 19 ani, ambii din Curtea de Argeş, un bărbat de 32 de ani, din Balş, judeţul Olt şi un bărbat de 41 de ani din Craiova, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştienţi şi cooperanţi", informează IPJ Dolj.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. 

Vizualizări: 3,521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: