Politică

Primar: Cosmin Popescu va lua cu 70% Consiliul Județean

Bătălia pentru Consiliul Județean nu există! Afirmația vine de la un primar cu ștate vechi. Mihăiță Troacă, edilul din Padeș, e convins că social-democrații vor câștiga Consiliul Județean Gorj cu un scor istoric.

 

Având în vedere că are și 55 din cei 70 de primari, PSD nu va avea nicio problemă să obțină Consiliul Județean în vară. În plus, a mai declarat Troacă la Radio Infinit, PSD a fost tot timpul lângă cetățeni: „Bătălia la Consiliul Județean nu există. PSD e puternic. Domnul președinte Cosmin Popescu va lua cu 70% Consiliul Județean. Cel puțin! Gândiți-vă că avem 95% din primării. PSD, tot timpul, a fost lângă cetățean”.

 

Principalul contracandidat al lui Cosmin Popescu este Ion Iordache, de la PNL. De candidatul AUR, Adrian Zorlescu, încă n-a auzit multă lume deși sponsorizează multe clipuri electorale pe Facebook. În viața reală, nu prea știe lumea cine e. „Eu stau la Padeș. Nu știu cine candidează de la AUR. Mi-e greu să-mi dau cu părerea. N-am auzit de el. Noi vorbim de PSD. O să ia 70-75% Cosmin Popescu. Trebuie să vedem realitatea”, a declarat Troacă.

Vizualizări: 1,714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: