Social

Ce se întâmplă noaptea la locurile de joacă pentru copii

Tinerii din Târgu Jiu obișnuiesc să se adune noaptea la locurile de joacă ale celor mici și să stea acolo la povești până dimineața. Nu ar fi o problemă dacă nu ar lăsa în urma lor sticle, mucuri de țigară și alte mizerii. Unii locatari spun că sunt deranjați și de gălăgia pe care o fac aceștia.

Polițiștii locali au mers prin cartiere în noaptea de luni spre marți și au aplicat mai multe amenzi. 

“Noaptea trecută, în intervalul orar 00:00 - 03:00, nouă persoane cu vârste cuprinse între 15 și 37 ani au fost sancționate contravențional, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991, pentru consum de alcool în parcuri și cartiere, precum și pentru tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor cu aparatură audio la intensitate mare, prin strigăte și larmă”, a comunicat Poliția Locală Târgu Jiu.

Primăria Târgu Jiu are în intenție să amplaseze camere de supraveghere la locurile de joacă, mai ales acolo unde tinerii din cartiere provoacă distrugeri.

Polițiștii locali continuă acțiunile de verificare a cartierelor, a zonelor de promenadă, dar și a parcurilor de pe raza municipiului Târgu Jiu, în scopul prevenirii producerii faptelor antisociale.

Vizualizări: 1,861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: