Politică

Ce făcuși, Bobiță? Le cam încurcași. 

După ce ani de zile, liberalii au criticat proiectul ce viza drumul expres Târgu Jiu – Craiova, acum și-au trezit neuronii căutând să culeagă și ei laurii. Mai precis, îl vedem pe prefect cum se laudă pe Facebook că are mare veste pentru gorjeni. Ce să vezi?! Se face drumul expres Târgu Jiu – Craiova.

 

Cu nici două luni în urmă, stăpânul lui zicea despre proiect că e o „minciună pesedistă” și că nu se va face niciodată. Acum, prefectul se pozează la Compania Națională de Drumuri și anunță că a fost aprobat studiul de fezabilitate, adică sunt pași concreți pentru realizarea drumului pe care liberalii l-au contestat de câte ori au avut ocazia. Și acum, când vede că lucrurile evoluează a ajuns prefectul să se laude cu o „minciună pesedistă”. Cel mai probabil, a uitat să-i ceară bunul de tipar domnului președinte înainte să facă postarea.

 

Nu că ar mai impresiona pe cineva mesajele lui de pe rețelele de socializare. Îți dai seama dacă te uiți la numărul de reacții . Cam 50 de like-uri într-o jumătate de zi. Și toate de la colegii din partid. Nu are nici inspirația să le promoveze cu 10-15 milioane pe zi, așa cum face Iordache. 

Până la urmă, hotărăște-te măi Bobiță! ? A devenit bun proiectul, chiar se face? Dacă nu ești sigur pe tine, zic să dispui un control intern. Psihiatric

Vizualizări: 1,965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: