Actualitate

Ce CV are cel mai nou director din CE Oltenia 

Marius Antonie Negru a fost numit în Directoratul CE Oltenia pe o perioadă de 4 luni. Noul director l-a înlocuit pe Constantin Bălășoiu, al cărui mandat a expirat în urmă cu câteva zile. Administrația companiei energetice spune despre Bălășoiu că, de aici înainte, va ocupa o funcție de conducere executivă în cadrul CE Oltenia.

Numirea lui Marius Antonie Negru ca membru în Directorat a fost aprobată de Consiliul de Supraveghere (CS) al CE Oltenia. ”Pentru completarea numărului de membri, CS al CE Oltenia a aprobat numirea domnului Negru Antonie Marius în funcția de Membru al Directoratului, conform recomandării Comitetului de Nominalizare și Remunerare, pentru o durata de 4 luni, începând cu data de 13.04.2022”, au anunțat reprezentanții societății. 

Noul membru al Directoratului CE Oltenia este absolvent al Universității ”Constantin Brâncuși”, unde a urmat Facultatea de Inginerie-Tehnologia construcțiilor de mașini, Mecanică, Instalații Mecanice. A activat În domeniul energetic începând din anul 1992, fiind angajat al SC Foraje Sonde SA, Distrigaz Sud Rețele SA, Hidroelectrica SA, inclusiv al Complexului Energetic Oltenia, în perioada 2014-2017, unde a ocupat funcția de adjunct șef Secție Producție.

Ceilalți membrii ai Directoratului CE Oltenia sunt: Daniel Burlan- președinte, Lăcrămioara Diaconu Pintea, Cosmin Ionuț Mitrica și Gigel Jianu.

 

 

Vizualizări: 3,232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: