Social

Zece candidați pe zece posturi de șef

Sunt zece candidați pentru cele zece posturi de șef de secție scoase la concurs de Spitalul Județean Gorj, semn că nu vor fi surprize.

La Serviciul de Anatomie Patologică candidează dr. Camelia Firoiu, la Chirurgie Generală - dr. Vasile Băleanu, iar la Endocrinologie – dr. Lucreția Pârcălăboiu. 

Sorinela Stochițoiu candidează pentru șefia secției Neurologie, Ion Crețu la ATI I, Rodica Dîrnu la ATI II.

Maria Violeta Dina și-a depus dosarul pentru șefia secției ORL, Letiția Barbu pentru Oftalmologie, Florin Daniel Dijmărescu pentru Serviciul de Medicină Legală și Ioana Luciana Băleanu la Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie.

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a scos la concurs și posturile de director financiar-contabil și de director îngrijiri.

Asistenții medicali generaliști principali, cu cel puțin doi ani vechime, își pot depune candidaturile pentru postul de director îngrijiri până pe data de 5 iulie, ora 16.00. Concursul are loc în perioada 19-29 iulie.

Pentru postul de director financiar-contabil, concursul are loc luna viitoare. Pot participa doar cei care au absolvit o facultate cu profil economic și au cel puțin doi ani vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele de înscriere se depun până pe data de 2 iulie, ora 13.30. Proba scrisă va fi pe 12 iulie, iar pe 16 se susține proiectul de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului.

Concursul se încheie cu interviul, pe data de 22 iulie. 

Vizualizări: 4,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: