Eveniment

Ce copil! A căzut de la cinci metri și a luat-o la fugă

Un copil în vârstă de 6 ani a căzut dintr-un telescaun, de la o înălțime de 4-5 metri, miercuri după amiază, în staţiunea Poiana Braşov.

Copilul s-a ridicat, nefiind rănit grav, iar salvamontiştii care au intervenit la faţa locului nu l-au mai găsit în locul unde a căzut, ci la staţia de îmbarcare a telescaunului.

”Dispeceratul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un copil s-ar fi precipitat de la înălţime, în timp ce se afla într-un telescaun din Staţiunea Poiana Braşov”, transmite, miercuri după-amiază, Poliţia Judeţeană Braşov.

Reprezentanţi ai Serviciului Salvamont Poiana Braşov au declarat că salvamontiştii care au intervenit la faţa locului nu l-au mai găsit pe copil în zona în care acesta a căzut, el fiind găsit la staţia de îmbarcare a mijlocului de transport pe cablu, acolo unde copilul a ajuns singur.

Urmează cel mai probabil o evaluare medicală pentru ca specialiştii să se asigure că în urma incidentului copilul nu are leziuni.

Vizualizări: 1,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: