Eveniment

Bărbatul care a acuzat polițiștii de agresiune a fost reținut

Un bărbat de 35 de ani din Târgu Jiu a fost reținut miercuri pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare. 

Este vorba de bărbatul care susține că a fost agresat la rândul lui de polițiștii veniți să îl cercetaze.

Totul a pornit de la faptul că un alt bărbat, de 39 de ani, a sesizat poliția cu privire la faptul că tânărul l-a amenințat, l-a agresat fizic și chiar l-a amenințat cu un pistol.

“În timpul altercației aceștia ar fi distrus mai multe componente ale unui autoturism care se afla în apropiere. Ulterior, agresorul a revenit la fața locului cu un dispozitiv cu electroșoc și l-a amenințat pe bărbat”, a comunicat IPJ Gorj, partea cu pistolul neconfirmându-se.

Familia suspectului a postat pe pagina de socializare imagini care dau impresia că bărbatul ar fi fost agresat de polițiștii care i-au bătut la ușă, dar imaginile sunt neclare. Poliția a demarat cercetări cu privire la comportamentul polițiștilor. “Bărbatul a fost contactat telefonic pentru a se prezenta la sediul poliției pentru clarificarea aspectelor apărute în filmare, însa a refuzat”, transmitea aseară IPJ Gorj. 

Astăzi, bărbatul de 35 de ani a fost reținut, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. 

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale, a mai precizat Poliția.

Vizualizări: 4,841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: