Eveniment

S-a înjunghiat când a primit factura la curent

Se anunță luni extrem de dificile pentru români, iar unii nu reușesc să facă față problemelor. Un gorjean din Turburea a încercat sseară să își ia viața, când a primit factura la energie.

Suma de peste 800 de lei este mult peste posibilitățile gorjeanului care trăieste din ajutorul social. Bărbatul primește de la stat în jur de 120 de lei pe lună, iar la vederea facturii, a vrut să își ia zilele.

S-a înjunghiat, dar rana a fost una superficială, care nu i-a pus în pericol viața. Bărbatul are 50 de ani și fiul său a sunat primarul, să îi ceară ajutorul.

Primarul Ion Bîrcă a promis că va plăti chiar el factura pentru a îl liniști pe bărbat. ”Aseară am primit un telefon de la fiul acestui cetățean în care acestea îmi spunea să vin repede pentru că tatăl lui vrea să se omoare, se înțepase cu cuțitul. I-am spus copilului să stea liniștit pentru că venim. Noi avem un centru medical în comună care funcționează și pe timp de noapte. Am mers, am luat medicul și asistenta, am mers la cetățean acasă. Acesta se înțepase cu cuțitul și plângea. Problema este gravă din alt punct de vedere. I-am primis că vom găsi o situație, pentru că mi-a spus că nu mai are cu ce trăi”, a declarat Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea. 

Vizualizări: 5,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: