Social

Caută tineri pentru licee militare

Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj “Constantin Brâncuși” se află în plină campanie de recrutare a tinerilor dornici de a urma unul din colegiile naționale militare, astfel:

- Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza , județul Prahova;
- Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, județul Alba;
- Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava;
- Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” Craiova, județul Dolj;
- Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța, județul Constanța.

Pentru admiterea în unităţile de învăţământ liceal se pot înscrie elevii claselor a VIII-a cu vârsta de cel mult 16 ani împliniţi în anul acesta.

Termenul limită de înscriere a candidaților la birourile informare recrutare este data de 22.03.2024.

Absolvenţii clasei a VIII-a din serii anterioare, care au participat la procesul de admitere în anii precedenţi şi au fost înmatriculaţi într-o unitate de învăţământ, în învăţământul liceal sau profesional, nu mai pot participa la procesul de recrutare, selecţie şi admitere în clasa a IX-a la învăţământul liceal militar.

Înscrierea se poate face pe pagina de internet, la adresa www.recrutaremapn.ro sau la sediul biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj “Constantin Brâncuși”.

Pentru mai multe informații candidații sunt așteptați la sediul biroului informare-recrutare situat în Târgu Jiu, bulevardul Republicii nr.13 în zilele de  luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.00-16.00 și marţi între orele 08.00-18.00, sau sunt rugați să sune la numărul de telefon 0253215563.

Vizualizări: 931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: