Actualitate

Fost candidat pentru Directoratul CEO: Organele abilitate trebuie să analizeze selecția!

Scandalul provocat de selecția membrilor din Directoratul Complexului Energetic Oltenia este departe de a fi încheiat. Pe zi ce trece, apar tot felul de informații care mai de care mai ciudate din rândul celor care au participat la interviuri. Gabriel Giorgi, unul dintre cei care au dorit un post în conducerea CE Oltenia, afirmă că, cei care l-au intervievat, nu aveau cunoștiințe prea mari despre minerit și energie, dar nici despre Ordonața 109. Mai mult decât atât, fostul supraveghetor al companiei energetice anunță că nu au fost respectate prevederile Ordonaței în baza căreia a fost făcută această selecție de către firma de la Cluj.

„Am înțeles că era psihoterapeut sau ceva de genul ăsta. Era evident că are carențe și mi-am dat seama imediat că nu înțelege mai nimic din minerit. Eu am stat cam 40 de minute în interviul respectiv. Bănuiesc că sunt organe abilitate care sunt curioase să analizeze interviul pentru că a fost înregistrat. El a încercat să stea pe lângă minerit și energie, însă problema este că, după 40 de minute, m-a întrebat dacă îi pot spune ceva și despre Ordonanța 109. În condițiile în care eu am vorbit 40 de minute și i-am spus articole din Ordonanță, când am auzit asta am rămas mască. Păi, stai puțin, eu ce am vorbit până acum?”, a spus fostul supraveghetor al Complexului Energetic Oltenia, Gabriel Giorgi.

Mai sunt și alte probleme

Problemele legate de selecția pentru Directoratul Complexului Energetic Oltenia nu se opresc însă aici. Conform lui Giorgi, Ordonanța 109 prevede ca, pe lista scurtă, să rămână între doi și cinci candidați pe post, fapt ce nu s-a respectat acum de către firma de recrutare.

 

 

Vizualizări: 3,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: