Social

Caută farmacist pentru farmacie cu circuit închis

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, Tiberiu Tătaru, vrea să rezolve și problema unui post de farmacist în cadrul Ambulanței Gorj și să amenajeze o farmacie cu circuit închis în cadrul SAJ.

Tiberiu Tătaru și-a propus ca în 2023 să rezolve mai multe probleme ale instituției iar printre acestea se numără organizarea unui concurs pentru un post de farmacist în cadrul Ambulanței Gorj unde concurența este foarte mare și s-au depus deja 11 dosare. Serviciul Județean de Ambulanță Gorj va face toate demersurile pentru ca o farmacie cu circuit închis să fie amenajată acolo. ”Avem în derulare un concurs pentru ocuparea unui post de farmacist. Pentru că este o condiție obligatorie pentru a obține acreditarea care va urma. Suntem în derulare și cu amenajarea unei farmacii, pentru că nu a existat niciodată această farmacie la SAJ Gorj, cu toate că ea este obligatorie în structura unei astfel de instituții.  Fiind rezolvată problema medicilor și a farmaciei cu circuit închis, din punct de vedere medical instituția noastră va putea să răspundă tuturor solicitărilor, indiferent de nivelul de complexitate al acestora”, a precizat managerul Tătaru.

Toate aceste măsuri sunt necesare pentru a nu exista nici o problemă în luna martie, atunci când va fi prezentă la Târgu Jiu comisia de acreditare.

Vizualizări: 1,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: