Social

Trei medici pensionați la început de an

Trei cunoscuți medici din Târgu Jiu s-au pensionat. Este vorba despre medicul șef Vasile Mălăiuș, de la Secția Gastroenterologie, medicul Angela Viorela Flitan de la Cabinetul de Planning Familial din Ambulatoriul Integrat și medicul chirurg Grigore Udrescu.

Angela Flitan, medic primar medicină generală, a lucrat 30 de ani în cadrul Cabinetului de Planificare Familială din Ambulatoriul Integrat, fiind și lector formator și susținând cursuri cu medicii de familie din județ și cu alte cadre medicale.

Grigore Udrescu s-a angajat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu în vara anului 1995, la Secția Chirurgie Generală II și a avut o carieră de succes. În ultimii ani a activat în cadrul Cabinetului de Chirurgie Generală din Ambulatoriul Integrat.

Vasile Mălăiuș, medic primar specialitatea medicină internă, a lucrat 32 de ani la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, iar din 2014 și până la începutul acestui an a fost șeful Secției Gastroenterologie. 

“Conducerea unității medicale le mulțumește acestora pentru profesionalismul de care au dat mereu dovadă și le dorește pensie îndelungată și multă sănătate!", a transmis conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. 

 

 

Vizualizări: 839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: