Social

Caută director executiv pentru Direcția Urbanism

Primăria Târgu Jiu  anunță că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere de director executiv adjunct în cadrul Direcției de Urbanism și Amenajarea Teritoriului. 

Pentru ocuparea postului de director executiv adjunct sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile de studiu: inginerie civilă, inginerie civilă, arhitectură şi urbanism și studii universitare de master absolvite cu diplomă în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educaţiei naţionale nr. 1 / 2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Perioada de depunere a dosarelor se încheie la data de 11.04.2023 iar data de susținere a probei scrise este 26.04.2023, ora 10:30. Data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

 

Vizualizări: 500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: