antiVirale

Cântă pentru iubitorii de animale din Târgu Jiu

Cântăreața de muzică populară Niculina Stoican este cunoscută pentru dragostea sa pentru animale, mai ales cele fără stăpân. Aceasta va fi invitat special în cadrul unui tâg de adopții care va avea loc pe 2 octombrie la cel mai mare centru comercial din municipiul Târgu Jiu. 

 

Târgul de adopții este organizat de Direcția pentru Gestionarea Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj și Pro Animals. 

 

"În cadrul acestui Târg de Adopții vor avea loc următoarele activități: prezentarea cățeilor pentru adopție (adopția nu se face pe loc, ci ulterior după selectarea cererilor pentru o adopție responsabilă); o campanie de informare despre importanța sterilizării ca metodă eficientă, umană și civilizată pentru reducerea numărului animalelor fără stăpân, dar și despre adopția si abandonarea animalelor;pictura pe fată si diverse activitati dedicate copiilor; demonstratie dresaj căței Salvamont; plus multe alte surprize", anunță organizatorii. 

 

Atmosfera va fi întreținută de Niculina Stoican, Ruby, Emi și Cucu de la Noaptea Târziu. 

 

"Cu toții cunoaștem faptul că adăposturile sunt supraaglomerate, iar noi dorim să oferim o mână de ajutor și să demonstrăm faptul că există soluții eficiente, umane și civilizate pentru a gestiona situația animalelor fără stăpân iar metodele radicale nu reprezintă o soluție", au mai transmis organizatorii. 

Evenimentul va avea loc între orele 13.00 și 18.00.

Vizualizări: 2,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: