antiVirale

Când se va deschide sezonul de schi la Rânca

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă care abia așteaptă să schieze la Rânca. Pe 1 decembrie, anunță administratorul domeniului schiabil, se va putea schia în stațiune. În plus, se pregătește și o instalație nouă de transport pe cablu.

În aceste zile, se fac ultimele retușuri, ultimele lucrări. Turiștii deja sună să facă rezervări pentru următoarea minivacanță mai ales că au văzut că a început să ningă în zona montană din Gorj. „Avem o surpriză mare. Mai avem un pic și finalizăm o instalație de transport pe cablu cu patru locuri, cu dezagățare automată. Deosebirea este că scaunele se opresc la stația de întoarcere, îmbarcare și stația de debarcare pentru comoditate în plus pentru turiștii noștri. Sună deja să facă rezervări”, a anunțat Nicu Mitroi, administratorul domeniului schiabil de la Rânca.

Pe 1 decembrie, turiștii vor fi așteptați cu pârtia deschisă. „Așteptăm un pic de frig să facem zăpadă artificială. Facem ultimele retușuri pentru instalație. Oricum, pe 1 decembrie sigur vom fi gata cu zăpada artificială pentru a deschide sezonul”, a mai adăugat Mitroi.

Odată cu prima ninsoare serioasă din acest sezon, și rezervările s-au înmulțit. O noapte de cazare în această perioadă costă în jur de 150 de lei. De la 1 decembrie, prețurile vor mai crește cu câteva procente.

Vizualizări: 1,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: