La modă

Când e Black Friday România 2021?

Black Friday 2021 România se organizează în data de 12 noiembrie 2021. Conform tradiției americane, Black Friday 2021 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 26 noiembrie 2021.

Este foarte posibil să avem două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2021.

De când a apărut Black Friday în România și până azi, peste 40 de lanțuri de magazine au ajuns să înceapă sezoane de reduceri considerabile. Lucru care se va întâmpla și anul acesta. Retailerul online eMAG, cel care a adus conceptul de Black Friday în România, anunţă că evenimentul atât de așteptat va avea loc în acest an pe data de 12 noiembrie.

Anul trecut, de Black Friday, s-au înregistrat 12,4 milioane de vizite pe eMAG. În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse, iar comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul şi a conţinut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi şi produse pentru îngrijirea locuinţei.
 

Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: