La modă

Cum să fiți în trend și toamna?

Toamna este sezonul preferat al tuturor iubitorilor de modă. Au loc prezentările de modă, revistele de profil pregătesc articole speciale și în sfârșit ne putem bucura de tendințele îndrăgite ale toamnei, în mod deosebit de gecile din piele naturală, pulovere lungi și poncho. În cele ce urmează vă dezvăluim unde puteți găsi aceste piese vestimentare la prețuri accesibile.

V-ați pregătit garderoba pentru noul sezon? Aici găsiți cele mai actuale tendințe vestimentare ale acestui an, pe care le puteți îmbrăca atât la birou, cât și la o cafea în week-end.

Blugi largi

Blugii sunt mereu prezenți în garderoba noastră. Pur și simplu nu putem și nici nu vrem să fim fără ei. Dacă investiți în blugi de calitate, cu siguranță o să vă puteți bucura de aceștia și câțiva ani. Ar fi bine să optați pentru croiul clasic fără diferite accesorii, acesta fiind atemporal. În acest sezon se poartă blugii mai largi, care arată superb cu o pereche de teniși, dar și cu pantofi stiletto. Vestea bună e că acum vă puteți încălța la un preț mai mic, folosind cod reducere CCC .   

.

Minunata lenjerie intimă

Fiecare outfit bun începe cu lenjeria intimă adecvată. Aceasta dacă este bine aleasă, are capacitatea să ascundă și kilogramele în plus. Completați colecția dumneavoastră cu piese încântătoare care o să transforme silueta și vor spori stima de sine.  

 

Costume feminine

Dacă vă doriți să fiți în această toamnă în pas cu moda, cu siguranță aveți nevoie de un costum. În comparație cu sezoanele trecute, croiul sacoului și al pantalonilor este lejer. La serviciu îl puteți combina cu o cămașă, pantofi cu toc și o poșetă de dimensiuni mari. În timpul liber îl puteți accesoriza cu tricou și teniși.

 

Mix de printuri

În colecțiile de toamnă apare foarte des animal print. În acest sezon designeri au adăugat și alte printuri interesante. Dacă aveți curajul, combinați mai multe variante sau lăsați să iasă în evidență doar unul singur și completați-l cu minunatele culori neutre, cum ar fi bej, gri sau negru.  

Decupaje

Unul dintre cele mai mari trenduri din sezoanele anterioare este din nou la modă. Puteți să scoateți din dulap toate rochiile, tricourile sau pantalonii cu decupaje. Având în vedere că e o piesă vestimentară puternică, celelalte ar trebui să fie în stil neutru.

 

O mare de flori

Deși florile sunt caracteristice în special sezonului de primăvară-vară, în acest an au fost incluse și în colecțiile de toamnă. Florile se poartă pe rochii, fuste, sacouri, bluze, pantaloni, dar și paltoane.

 

Rochia neagră

Rochia neagră e întotdeauna actuală. Diferența constă doar în croi și material. În acest sezon se poartă rochia neagră mini. La moluri au apărut diferite modele – mulate, cu nasturi sau de inspirația sacoului masculin. O astfel de rochie iese în evidență cu un ruj roșu aprins și bijuterii pe care le găsiți la prețuri avantajoase, dacă folosiți cod reducere Elefant

Vizualizări: 1,271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: