Actualitate

Bunoaica amenință cu proteste în fața Judecătoriei Târgu Jiu!

Liderul de sindicat, Nicu Bunoaica, anunță că va protesta alături de alți foști angajați ai Complexului Energetic Oltenia în fața Judecătoriei Târgu Jiu. Bunoaica cere ca judecătorii să aplice legea în cazul persoanelor care au atacat în instanță deciziile de pensionare și să nu țină cont de prieteniile pe care le au cu oamenii politici.

Conform liderilor de sindicat, peste 6000 de procese ar urma să fie deschise de către foștii angajați ai companiei energetice pentru recalcularea pensilor.

 

„Stați puțin să apară primele termene la Gorj. Vă promite Bunoaica că o să ducă oameni acolo, normal, elegant, frumos. O să venim la Judecătoria Târgu Jiu și o stăm în fața instituției și o să ne cerem drepturile. Primele termene sunt în septembrie. Îi rog pe judecătorii din Gorj să lase dacă au ceva cu oamenii politici și să se gândească altfel. Să se gândească că mulți oameni au murit în cariere și să judece conform legii”, a anunțat președintele Sindicatului Solidaritatea 2014, Nicu Bunoaica.

 

Bunoaica și Crețan au organizat în ultima lună mai multe acțiuni în localități unde locuiesc foști angajați ai producătorului de energie. La aceste acțiuni au participat și avocați care ar urma să-i reprezinte pe oameni în instanță.

 

Vizualizări: 2,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: