Eveniment

Băut la volan și cu permis de Anglia

Un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din orașul Rovinari, a fost tras pe dreapta joi, la prima oră, de polițiștii gorjeni, pe DN 66 Izvoarele. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat să i se preleveze mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, transmite IPJ Gorj.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul nu figurează în evidențe cu permis de conducere, acesta prezentând pentru control un permis de conducere pe care l-ar fi obținut în Anglia, în cursul anului 2015.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii  infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și uzul de fals.

Tot azi, la prima oră, a fost prins un bărbat de 64 de ani, din comuna Baia de Fier, care conducea un autoturism pe DN 67  Bengești-Ciocadia, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul în perioada de suspendare.

Vizualizări: 1,602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: